Op woensdag 27 juni 2012 zijn, op het kantoor van notaris Rietbergen, de handtekeningen gezet onder de oprichtingsakte van Stichting Dorpsraad Middenbeemster.

Op de foto hierboven staan alle leden die bij de start van Dorpsraad Middenbeemster in het bestuur zaten. Van links naar rechts zijn dit: Nico Kaandorp, Marco Ypma, Jeanina Boots-de Groot, Richard van der Vaart, Jan Tuijp en (onderaan op de foto) Theo Conijn.

September 2012 is het bestuur van Dorpsraad Middenbeemster uitgebreid met bestuurslid Helmut de Voer. In 2016 hebben Marco Ypma en Jeanina Boots-de Groot afscheid genomen en is nieuw bestuurslid Ronald Bos aangetreden als voorzitter.

 

2 thoughts on “Dorpsraad Middenbeemster van start

  1. Beste bestuursleden,
    Mede namens het bestuur van Dorpsraad Noordbeemster wil ik jullie van harte feliciteren met de oprichting van Dorpsraad Middenbeemster. Veel succes en wijsheid toegewenst!
    Charles Lourens (wnd.voorzitter DR Noordbeemster)

  2. Geachte bestuursleden,
    de eerste vergadering van woensdag 20 september 2012, vond ik persoonlijk fantatisch goed geleid en verlopen, er werd duidelijk antwoord op de vragen van de aanwezigen personen gegeven, waardoor het vergaderen een heel goed verloop heeft gekregen, dit wilde ik even kwijt, en ga zo door.
    Helmut de Voer ( Vice voorzitter Koersbal vereniging Middenbeemster)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *